Pozovite nas

+381 (18) 4289 525

E-mail

info@proal.rs

O NAMA

o nama

Šta je ključ našeg uspeha

PROAL je renomirana firma iz Prokuplja, osnovana 1991. godine. Posluje na području cele Srbije, sa centralom u Nišu. Zauzima jedno od vodećih mesta u našoj zemlji i regionu kada je u pitanju veleprodaja aluminijumskih i PVC profila i ostale prateće opreme i pribora. Tokom dugogodišnjeg poslovanja firma je proširila kapacitete, povećavši magacinske prostore, radnu snagu, lagere, vozni park…
Asortiman profila i okova se menja i prilagođava zahtevima sve probirljivijeg tržišta. Proal prati sve svetske trendove u oblasti građevinarstva, primenjujući ih u svom poslovanju i ponudi. U prodajnom programu zastupljeni su aluminijumski profili sopstvenih konstrukcijskih rešenja, proizvedeni u skladu sa svim svetskim i evropskim standardima. Veliki broj objekata je urađen sa Proal profilima u zemlji i inostranstvu. Pored profila za prozore i vrata, Proal se može pohvaliti izuzetnim sistemom fasadnih profila. Ponuda obuhvata profile za izdradu strukturalnih, polustrukturalnih i samoventilirajućih fasada. Postoji mogućnost rešavanja svih tehničkih zahteva, tako da i najkomplikovaniji postaju rešivi.

PROAL ispunjava specijalne zahteve kupaca pružajući tehničku podršku. Po potrebi izgrađuje specijalne alate i profile za svoju oblast tako i za druge industrije. Mašine su sastavni deo prodajnog programa. Široka ponuda omogućava startnu osnovu i podršku novim radionicama, kao i osavremenjivanje postojećih proizvodnja. Proal pruža tehničku podršku i garanciju svih proizvoda. Energetska efikasnost je jedan od najvećih prioriteta poslovanja. Proal svojim sistemima ispunjava sve uslove zelene gradnje o čemu govori podatak da je na sajmu građevinarstva 2013. godine štand Proal-a nosio oznaku ,,GO GREEN”.

Vaša ideja

Naš dizajn

Naš razvoj

Naša dostava

Zatražite ponudu skrojenu za vas!

KONTAKTIRAJTE NAS